Ondskabens ø.

Velkommen til ondskabens ø, også kaldt Arianna af de folk som bor på øen.
 
IndeksPortalCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Fyraften!

Go down 
ForfatterBesked
Fie

avatar

Female Antal indlæg : 9
Erfaring : 13
Respekt : 0
Join date : 10/04/11
irl Alder : 23
Bosted/leve sted : Ingen steder for tiden..

IndlægEmne: Fyraften!    Man apr 11, 2011 7:20 am

Dag: fredag
Tid: 21:00
Vejr: Lunt og dejligt udenfor
Sted: Den lille musikbutik på hjørnet
Omgivelser: Fie, hendes Chef, ellers ret tomt


Fie stod lidt henne ved en af reolerne hvor der stod nogle ældre lp-plader som kun var til pynt. Hun var igang med at låse skabe og sådanne ting af. Hun vidste godt at hun blev holdt øje med, men hun var jo også rimlig ny i butikken, men hvad pokker! Fie gik med hurtige skridt hen til en reol med en masse cd'er. Hun plukkede hurtigt en lille håndfuld ud som var blevet lagt forkert, og lagde dem på plads. Hun smilede roligt, og børstede sig af på lårende imens hun hurtigt så mod sin chef som puslede lidt rundt ved kassen. Fie gik hurtigt ud bagved i butikken og trak sin trøje overhovedet og fandt sin ipod frem. Hun gik ud igen og forbi sin chef. "Jeg smutter nu, Hej hej!"sagde hun og vinkede kort, men smuttede så hurtigt ud af hoveddøren til butikken.
Fie pustede lettet ud og smilede glad. Endelig havde hun fået fyraften! Hvilket hun havde ventet på længe!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Borris

avatar

Male Antal indlæg : 115
Erfaring : 124
Respekt : 1
Join date : 27/03/11
irl Alder : 24
Bosted/leve sted : ikke noget du skal vide

IndlægEmne: Re: Fyraften!    Man apr 11, 2011 7:46 am

/skriv gerne lidt mere//

En høj mørk skikkelse kom gående ned af gaden som den eneste denne person var højder end alle andre og det betød at dette var en djævel dog ikke hvem som helst men ingen ringer end Satans søn dog ku det ikke ses på ham og desuden var det kun få der vidste det eller vis han nok ikke bare sådan gå frit på gaden, han var dog ikke muskuløs som normale djævle til gengæld var han både smidig samt m meget spinkel men også kønnere end andre djævle, denne høj mand navn var Borris og ja han var satans søn og det var han stolt af desuden var han faktisk i gang med en stor plan som ind til videre dik som planlagt, han var nemlig godt i gang med at samle folk som også var imod kongen som ham selv dog sku de kun hjælpe med at dræbe kongens tilhænger selve kongen sku han nok dræb og især med stor glæde efter kongen havde dræbt den kvinde der havde født Borris børn. Han var iført et sort jakkesæt med et sort slips, jakkesættet så desuden ud til at være ret dyr udover jakkesætte havde han et par sorte lædersko samt en sort hat(se avatar) som lage en skygge over hans kolde øjne, under jakkesæt skjult ved skuldrene stad to pistoler samt at hans bælte ud bukserne sad et par knive udover det havde han en riffel på ryggen dog under jakken så den ikke ku ses. Borris var en smuk mand det måtte man gi hans hans hår var mørkebrunt samt kort og hans hud let bleg samt an s ansigt ret maskulint dog på en lidt finer måde og så var der hans øjne som var helt brune og som bar et iskoldt blik som igen følelser udviste andet end kulde, han gik roligt ned af gaden med elegante skridt imens han så op mod himlen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Fie

avatar

Female Antal indlæg : 9
Erfaring : 13
Respekt : 0
Join date : 10/04/11
irl Alder : 23
Bosted/leve sted : Ingen steder for tiden..

IndlægEmne: Re: Fyraften!    Man apr 11, 2011 8:03 am

Fie havde stået lidt ude foran butikken. Det blege ansigt måtte kort gemme sig i det lagde og pjuskede mørkebrune hår. Hendes øjne gemte sig som altid bag det halvlange pandehår, ikke fordi hun var bange eller noget, det var bare lettere når de var gemt. Hun stak hænderne i lommerne på de blå jeans som sad stramt om hendes slange ben. Fie var ikke så høj, og heller ikke så bred. - Nej, hun var en meget spinkel og lav person, Og den belege hud som altid var sådan gjorde intet bedre. Men hun var dog ikke grim på nogen måde, hun var i besiddelse af et vældig smukt og feminint ansigt. Hun kunne ikke komme uden om at se meget smuk ud, det lå jo til engle. Men hun så også meget skrøbelig ud med det spinkle og blege krop. Det havde dog aldrig været noget som hun selv lagde videre mærke til.
Hun så lidt ned langs gaden og smilede kort, der var tomt. Hun satte i bevægelse, imens hun kort kigged sin ipod igennem for musik hun gad høre, den gik hurtigt død for strøm, hun sukkede, og stak den ned i lommen på sine jeans. Selvom det var lunt var det ikke varmt nok til at hun kunne gå hjem i t-shirt, med hendes hvide trøje varmede nu også fint nok. Hun hævede blikket lidt fra gadens sten, og fik hurtigt øje på en fremmed, en Mand? Hun bed sig i læben, og fortsatte dog bare, hun kendte ham ikke, hun kendte faktisk næsten ingen på ø'en. Men hun var jo også ret ny så det forklarede det jo meget godt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Fyraften!    

Tilbage til toppen Go down
 
Fyraften!
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ondskabens ø. :: Butikker.-
Gå til: