Ondskabens ø.

Velkommen til ondskabens ø, også kaldt Arianna af de folk som bor på øen.
 
IndeksPortalCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Hvem kan stoppe hende?

Go down 
ForfatterBesked
Valentine

avatar

Female Antal indlæg : 22
Erfaring : 32
Respekt : 0
Join date : 30/03/11
irl Alder : 25
Bosted/leve sted : Kommer

IndlægEmne: Hvem kan stoppe hende?   Søn apr 10, 2011 12:38 am

Dato : Idag ^^
Årstid : Forår?
Dag : 6. april ^^
Vejr : Kun nok vind til bøgler.
Sted : Stranden
Tid : 22:03
Omgivelser : Havet, sand, siv osv xD. Valentine er alene.
Påklædning: http://youblushblog.com/files/2010/04/Whitney-Port-Bikini-Pictures-In-Miami.jpg

En mager pige, med langt, blondt, og glat hår, da det ikke var vådt, stod ude i vandet med bølgerne, som plaskede over hendes mave. Vandet var tæmmelig koldt, hun valgte derfor at dykke lidt og gå ind på land og svøbe sig ind i sit håndklæde.
Valentine, som pigen hed, tog sig en dyb indånding. Hun dykkede ned i vandet og mærkede hvordan hendes normalt glatte hår krøllede lidt, ikke fordi hun havde brugt glattejern eller noget, men fordi det havde sit helt eget liv... Valentine rejste sig yndefuldt op så håret svang tilbage på ryggen og efterlod nogle dråber i luften, som hurtigt dalede ned i vandet igen. Valentine kiggede hurtigt tilbage til sine ting, de var der stadig. Hun dykkede kort igen og rejste sig. Hun kunne ikke holde kulden mere, hun ville ind! Valentine vendte sig så om og gik med rolige skidt igennem vandet og hen til molen.
Valentine smilede glad, da hun elskede hendes nye bikini.
Hun kiggede ned til sine fødder, inden hun kravlede op af trappen til molen, da der var en masse sten der stak op i hendes rimelig følsomme fødder.
Hun kiggede så op da hun var noget tæt på strand kanten. Hun kiggede hen til sine ting og så de var blevet væk, i den lille tid hun havde kigget på sine føder. Hun løb hen til sin plads hun havde for lidt siden og kiggede dumt rund på stedet for at se om det bare var blevet begravet af løbende folk, men det var det ikke. Valentine tog sig til hovedet og kiggede sig omkring, måske var tyven tæt på. Valentine tog en hurtig indånding og løb ind mellem sivende. De kilde, kløede og føltes, som skarpe knive der skar ind i hende. Hun stoppede ved en lille sti der førte op til et lille hus. Valentine satte sig fortabt på sine knæ på stien, og tænkte sig om, det kunne være hun var gået forkert op og gået forbi hendes ting? Da hun fik den tanke, løb hun den samme vej tilbage til hvor hun startede, der så hun hendes ting, men en eller anden mand, var begyndt at pakke det væk. Valentines blik blev ondskabsfuldt. Hun fik et halv rødt hovede og styrtede hen til manden, i mens hun råbte han skulle slippe hendes ting. Manden så så op, men løb ind mellem sivende med hendes ting. Nell satte farten op. Da hun jo var en dæmon var hun lidt hurtigere end menneskerne. Da hun kunne se ham længere fremme lod hun en frysning sætte sig i hans ben så han faldt med hovedet ned i jorden, mens han prøvede at slæbe sig frem med sine arme. Han vidste han var i fare.
Valen havde set ham falde og havde begyndt at gå. Da hun nåede ham lidt efter tog hun ham op ti tøjet og begyndte at gå ud mod stranden igen. Hun havde tydeligt et mord gemt bag hendes lille facade der blot lignede en blondine eller en lille pige, som kede sig.
Valentine havde skrukket sin arm, så meget at manden var en meter over landjorden. Hendes skridt var lange, langsomme og dramatiske. Hun ville pine manden der havde taget hendes ting. Han skulle lide den smerte hun blev udsat for, da hun var yngre. Hun ville drukne ham, mens han mærkede frysningerne trænge mere og mere igennem ham, og så mens han fik stød gennem sig. Dog stødet var det hun enlig ville bruge mindst. Hun var ikke så glad for at bruge den evne, da hun hun blev drænet mere for energi og at hun selv fik en del af stødet da hun jo var i kontakt med det der fik stød. Der var nok ikke nogen der kunne stoppe hende....

//Skal flyttes til stranden når forummet er lavet.//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Hvem kan stoppe hende?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ondskabens ø. :: Snakke området.-
Gå til: