Ondskabens ø.

Velkommen til ondskabens ø, også kaldt Arianna af de folk som bor på øen.
 
IndeksPortalCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 En lille svømmetur //Kimberly

Go down 
ForfatterBesked
Pedro

avatar

Male Antal indlæg : 33
Erfaring : 37
Respekt : 0
Join date : 06/04/11
irl Alder : 22
Bosted/leve sted : I et flot palæ i Dixzie centrum.

IndlægEmne: En lille svømmetur //Kimberly   Tors apr 07, 2011 3:37 am

En lille svømmeturTid: Sen aften.. tolv-halv et. Sommertid.
Sted: Havnen.
Omgivelser: Mennesketomt. Restauranterne på havnen har efterhånden lukket, og folk er taget hjem eller gået til ro i deres både.
Vejr: Stille vind, der får bådene til at sveje roligt i vandet.


Stilheden herskede på Tweggie Citys havn, som var der lagt et tungt, lyddæmpende lan over den. Den havde ellers været fuld af liv et par timer tidligere på dagen, for det var der jo altid i sommertiden, da mange tog ned for at sejle en tur på det blå hav, som de på øen jo havde massere af, men sådan var det ikke længere. For nu var dagen rent ud. Solen var for længst gået ned, selvom den ikke var meget for at overlade verden i mørke. Men så var det månens tur til at skyde op på himlen og sende et hjælpene lys ud til alle dem, der havde brug for det. Månen var nok den eneste, der kendte til al nattens mørke og ondskab.
Der var dog en skikkelse, som ødelagde den ellers så fredfyldte harmoni, som herskede på havnen. Den kom gående tværs hen over kajen med retning imod rellingen, imod vandet. Personen var dog ikke så forstyrrende igen, da han bevarede stilheden så godt, som det kunne lade sig gøre.
Denne mand var en dæmon. Han var til dagens anledning iklædt et fint jakkesæt i grå og med hvid skjorte indenunder. Glamouren var dog forsvundet, og han var ikke så elegant mere. Grunden til dette var, at hans slips hang skævt og dinglede, skjorten var blevet foldet og havde fået store, røde pletter på sig. Håret sad også ustyrligt, men det var ikke noget nyt.
Dæmonen gik med rolige skridt og en afslappet facon hen imod rællingen. Man skulle ikke tro, at han kunne bevare sådan en ligegyldighed, når han kom bærende på en bevidstløs mand over skuldrene. Det var en normalbygget mand med fint tøj på ligesom dæmonen, men ligesom Rafaels, var mandens fine påklædning også blevet smurt ind i noget rødt stads, noget mere iøjenfaldende end dæmonen var. Hvorfor han var bevisløs vidste kun Rafael.
Han nåede helt hen til rællingen. Der stod han lidt og betragtede vandet skvulpe op af kanten og afgav en rolig, rytmisk lyd. Rytmen blev ødelagt, da dæmonen hev manden ned fra sine skuldre, som var det blot en sæk kartofler, og lod ham glide videre ned i vandet. Der gik ikke lang tid, inden han sank til bunden.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kimberly
Admin
Admin
avatar

Female Antal indlæg : 74
Erfaring : 107
Respekt : 0
Join date : 22/10/10
irl Alder : 24
Bosted/leve sted : Tweggie byen.

IndlægEmne: Re: En lille svømmetur //Kimberly   Tors apr 07, 2011 3:52 am

Stilheden og mørke var alt det hun behøvede, hendes kølige udtryk var nok til at få de fleste mennesker væk. Hun gik med langsomme skridt, men alligevel elegante og flotte skridt, som kun kunne tilhøre en vampyr. Vampyren havde som altid, en kjole på men denne her gang en rød en da hendes kjoler altid plejede at være sorte. Eller bare for det meste i en mørk farve ... Et skævt smil hang på kvindens læber men der hang dog altid et eller andet skævt smil, men sjældent med et venligt smil. Hun stoppede roligt op, og kiggede rundt. Hun havde gået et stykke tid uden at ane hvor hen hun var gået hen. Hun havde slet ikke forventet at hun ville komme gående ned til havnen. Hun lukkede sine øjne i, og lyttede stille ud i luften eller vinden. Stilheden der herskede var alt hvad hun behøvede, hun elskede at være i stilhed, selv om hun for det meste af sit menneske liv, havde levet i stilhed. Det var dog inden hun var blevet en vampyr, endda en royal vampyr. Hun sukkede lydløst og forsatte ned af havnen, men hun standsede snart op igen, da lugten af et fremmede væsen kom hende i møde. Lugten som kom fra den race, havde hun aldrig duftet før. Men alligevel var det dog bekendt. Hun fulgte stille duften, ned til rælingen! Med hendes vampyr syn og hørelse, ville hun nemt kunne se at det var en person.. Hun betragtede stille personen, i mens hun stod stille. Hun ville jo ikke blive set men alligevel hvad forskel ville det jo gøre at hun blev set af andre. Hun snussede ind, og begyndte langsomt at tænke på hvilken en race. Personen kunne være. En race slog hende, en race hun dog aldrig før havde mødt før. Dæmon, det var sjælden hun havde set en dæmon. Så i stedet for at sige noget, valgte hun i stedet for blot at betragte personen. Stille og roligt!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://arianna.danskforum.net
Pedro

avatar

Male Antal indlæg : 33
Erfaring : 37
Respekt : 0
Join date : 06/04/11
irl Alder : 22
Bosted/leve sted : I et flot palæ i Dixzie centrum.

IndlægEmne: Re: En lille svømmetur //Kimberly   Fre apr 08, 2011 3:20 am

Imens dæmonen betragtede liget synke til bunden og blive umiskendelig, kørte en masse tanker igennem hans hoved. Det var tydeligt at se på ham, at han overhovedet ikke var tynget det meste over, at han lige havde smidt en mand ned i det ellers ret varme vand, hvor salten ville vaske alle spor efter hvem, hans drabmand var, af sig. Han så ud, som var dette blot en hverdags daglige pligt. Nej, ikke pligt men fornøjelse. Smilet krusede hans velformede læber, så de sylespidse dræbertænder lige nøjagtig kunne skimmes bag læberne. Hans øjne lyste op i natten, ligesom kattes øjne. Og de lignede så sandelig også øjne fra en kat. De var gule og havde en sort, mandelformet pupil, der kunne fange hver en bevægelse indenfor øjenvidde. De var det eneste, han ikke kunne lave om, hvis det skulle være. Det var hans kendetegn. Ellers havde han ingen, for blot ved lidt fokus kunne han nemt, men ikke smertefrit, forvandle sig til en helt ny med et nyt skind. Det havde altid været en fantastisk fordel for dæmoner. Og så var der selvfølgelig de dæmoner, som helt glemte at tage den evne i brug. Det irriterede ham grænseløst. Men det måtte de selv om. Det var de luddovne dæmoner, som lod en gammel, idiotisk vampyrkonge sidde på tronen. Vampyrer.. Et fnøs lød fra ham, og smilet var forsvundet. Han havde et misfornøjet præg over munden og kolde, smalle øjne. Han ville falde snart. Han kunne mærke det i atmosfæren. Der var ikke længere plads til, at gamle godhjertede idioter kunne være i toppen. Nej, nu skulle der nye kræfter til. Dem med et mål. Folk ligesom ham. Smilet gled tilbage over hans mund, og han lod en spids reptyltunge glide i en hurtig bevægelse sultent rundt om munden. Ja, vanerne kunne han jo heller ikke slippe af med.
En lyd hørtes. Nej, ikke en lyd som sådan, men en rolig, rytmisk lyd, som han før ikke havde opdaget, da den var gået i et med vandets skvulpen. Det var et roligt åndedræt.
Han vendte sig hurtigt om. Han kneb øjnene lidt sammen og lod dem glide hen på kilden. Det var en kvinde. En smuk kvinde endda. Han havde været klar til at angribe, hvis det ar nødvendigt, men han rettede sig hurtigt op og trak klørende til sig, så han fik en høflig figur. Det var dog ikke fordi, at han ikke så denne kvinde som nogen fare, for hun var trods alt et væsen. En vampyr endda. Han vidste det, fordi hun intet hjerte havde. Eller jo, jovvist havde hun et hjerte, men det slog ikke længere. Hvis hun havde et hjerte, havde han lagt mærke til hende med det samme. Det var trods alt hjerter, han levede af. Sammen med lækre sjæle.
"Godaften," hilste han høfligt velvidende om, at det ikke længere var aften. Han havde et lille glimt i de lysende katteøjne, der viste hans arrogance og selvrespekt.

//Skrev kun det med vampyrkonge, da jeg blot antager, at det er racen, indtil der er fundet ud af noget andet. ^^//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: En lille svømmetur //Kimberly   

Tilbage til toppen Go down
 
En lille svømmetur //Kimberly
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ondskabens ø. :: Havnen.-
Gå til: