Ondskabens ø.

Velkommen til ondskabens ø, også kaldt Arianna af de folk som bor på øen.
 
IndeksPortalCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 Vampyr racen.

Go down 
ForfatterBesked
Kimberly
Admin
Admin
avatar

Female Antal indlæg : 74
Erfaring : 107
Respekt : 0
Join date : 22/10/10
irl Alder : 24
Bosted/leve sted : Tweggie byen.

IndlægEmne: Vampyr racen.   Søn mar 27, 2011 7:13 am

Vampyrer kan være i begge køn, mand, kvinde. Dreng eller pige. Vampyrer bliver stærkere med tiden, efter som de bliver ældre. Når de nu også bliver ældre. Behøver de heller ikke at indtage ret meget blod, de kan leve i længere tid end andre vampyr. Som indtager blod vær uge. Engle blod er vampyr helt tossede med, engle blod bliver de hurtig mætte af end menneske blod som de også så meget holder af. Vampyr har ikke så mange følelser, men nok til de kan elske et menneske uden at gøre det fortræd.

Vampyr lever i mange år, nogle bliver dog dræbt efter at de er blevet overført, fra menneske til vampyr!

Vampyr kan dø af direkte sollys, men hvis de bare står i skyggen er de i sikkerhed nok. Også selv om de bliver svag af det, andet man kan dræbe en vampyr med er en træpæl. Men så skal den sigtes direkte mod vampyrens døde hjerte. Hvis en vampyr for sølv, på sig. Vil deres hud begynde at brænde en smule. Så sølv er skadeligt for vampyr.

Nogle vampyr har evner, mens andre vampyr ikke har. Men det alle vampyr har til fælles, er god hører sans, god lugte sans. Og et super godt natte syn.

Der findes to slags vampyr, de royale vampyr og de almindelige vampyr. De royale er kongelige men mest respektabel vampyr nogen sinde. De er også stærkere end almindelige vampyr. For at være royal vampyr skal man mindst være over, 2000 år gammel. Almindelige vampyr, kan kun kæmpe sig op til at være mere eller mindre royale vampyr.

-Liste over royale vampyr-

---Kimberly Dark.
---Melodee Ann Swanson
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://arianna.danskforum.net
 
Vampyr racen.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ondskabens ø. :: Beskrivelser omkring racerne.-
Gå til: